Jóban rosszban 2019 02 27

A térdízületi porc (meniscus) szakadása ritkább jelenség és többnyire akkor történik, amikor a térd elcsavarodik mozgás közben. Mivel az idősödéssel egyre gyengül a porc, ez akár a hétközna...

  1. Bio Kill rovarirtó permet - 200 ml - ROJAKER
  2. Bio kill rovarírtó permet hol kapható

Termékleírás Teljesen veszélytelen rovarírtó permet, az emberre és a melegvérű állatokra (gyerekszobában is használható! ) rovart és kártevőt elpusztít, elég az általuk bejárt területet lefúológiailag lebomlik, hosszú hatékonyságú, szagtalan, nem hagy foltot, hajtógáz mentes. A rovarírtó használható: légy, hangya, bolha, szúnyog, csótány, atka, ágyi poloska, darázs, poloska, ruhamoly, molylepke, kullancs, fülbemászó, gabonabogár, lisztbogár, pók, tetű, valamint egyéb rejtett életmódú rovarok ellen. Cikkszám 5997593100017 A termék cikkszáma sikeresen a vágólapra másolva. {{ {scription}==

Bio Kill rovarirtó permet - 200 ml - ROJAKER

Az Envira használata teljesen biztonságos, hajtógáz mentes, minden hatósági engedéllyel rendelkezik, szabadforgalmú biocid termék. Mindenben megfelel a jelenleg hatályos EU biocid szabályozás kritériumainak. Nem tartalmaz szerves oldószert és természetes vagy mesterséges hatásfokozót(PBO), (csak tiszta víz+hatóanyag) –ezért a kezelt felület száradás után szagtalan és foltmentes marad. A termék hatékonyságát neves svájci és német laborok és intézetek vizsgálták, kitűnő eredménnyel. Biocid termék, használja felelősséggel! Mindig olvassa el a használati utasítást! Vízi szervezetekre kiemelten veszélyes!

Webáruház » Aktualitások » Poloska, kullancs és más rovarirtók » Extra GT micro-fast rovarírtó permet 375 ml BioKill Extra GT micro-fast rovarírtó permet 375 ml részletes ismertetője Felhasználhatósága kártevők szerint: Légy, hangya, bolha, szúnyog, csótány, atka, ágyi poloska, darázs, ruhamoly, molylepke, kullancs, fülbemászó, gabonabogár, lisztbogár, pók, tetu, valamint egyéb rejtett életmódú rovarok ellen. Előnyei: Kültéren és beltéren egyaránt használható Ellenáll az UV-nek és az esőnek Biológiailag lebomlik Hatása hosszantartó Alkalmazási útmutató: A készítményt felhasználás előtt alaposan fel kell rázni! A szórófejet fordítsuk el és a kezelendő felülettől 30 cm távolságba a szórópisztollyal a rovarok búvó, és tartózkodási helyére a finom ködpermetet célzottan jutassuk ki, hogy az egyenletesen kissé nedves legyen. Rejtett életmódú rovarok irtásakor a padló és falréseket, ajtórepedéseket, a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád és WC környékét kezeljük. Ruhamoly irtásakor a szekrény és a fiók belső felületére juttassuk a permetet.

Háziállatok esetén: Közvetlenül az állatra ne fújjuk!! Kezeljük a környezetüket, fekhelyüket! Bolha esetén 4 hetente, kullancs illetve vemhesség esetén 7-10 hetente kezeljük le a felületeket. FAGYVESZÉLY! A készítményt +10 és +35 fok között tároljuk. Szabadforgalmú irtószernek minősül. Gyártja és kiszereli: Jesmond AG (Svájc)által előállított koncentrátumból a Ferrokémia Kft., 1097 Budapest, Tagló u. 11-13. Forgalmazó: Multi G Kft. 1133 Budapest, Ipoly u. 16. +3612390234 Engedély szám OTH 1134/2003 Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Az Envira háztartásokban, szálláshelyeken, vendéglátó egységekben, raktárakban, közösségi helyiségekben, tárolókban, szociális épületekben, társasházakban, állattartásban is alkalmazható rovarirtó szer. Kettős hatóanyag kombinációja - hazánkban egyedülálló módon- biztosítja a legnagyobb hatékonyságot az univerzális felhasználási lehetőségekkel (minden ízelt lábút, így rovart kiírt és elriaszt) a legkisebb környezeti terhelés mellett (hazai vonatkozásban legalacsonyabb hatóanyag tartalom) és többek között tökéletesen alkalmas személyi védelem céljából kullancsok ellen is (engedélyezve), ruházatra permetezve vagy ugyanezen célból kisállat kennelekben alkalmazva. Maradéktalanul irtja a károsító és élősködő ízeltlábúakat, így rovarokat: kullancsot, vándorpoloskát, ágyi poloskát, bolhát, csótányt, ezüstös pikkelykét, hangyát, poratkát, pókféléket, ászkarákot, ruha és egyéb molyokat, múzeumbogarat, harlekin katicát, legyeket (lárva és imágó is). Invazív fajok betelepedésének megelőzésére is alkalmas, nyílászárók és falak kezelésével.

Bio-kill Rovarirtó permet Forgalmazási kategória: III. Hatóanyag: 0, 25% permetrin Felhasználási javaslat: A készítményt használat el? tt rázzuk fel. A kezelend? területt? l 30 cm távolságból fujjuk a rovarok búvó és tartózkodási területére a szert. Leírás Kategória: Leírás: Forgalmazási kategória: III. Szabadforgalmú készítmény. Hatóanyag: 0, 25% permetrin Felhasználási javaslat: A készítményt használat előtt rázzuk fel. A kezelendő területtől 30 cm távolságból fujjuk a rovarok búvó és tartózkodási területére a szert. A szer késleltetett hatású, ezért a rovar a búvóhelyre is be tudja vinni. A szer a kezelt területen nyomot nem hagy, a rovarok pedig 4 hétenkeresztül folyamatosan pusztulnak el. Ha továbbra is észleljük a rovarokat ismételjük meg az irtást. Alakalmazható: hangya, bolha, csótány, ágyi poloska, poloska, ruhamoly, molylepke, és egyéb rejtett életmódú rovarok ellen zárt térbenA BIO KILL KONCENTRÁTUM nem marad meg tartósan a környezetben. A talajban élő mikroorganizmusok lebontják, nem hagy maradékot a környezetben, nem épül be a táplálékláncba.

Bio kill rovarírtó permet hol kapható

  • Bio kill rovarírtó permettant
  • Bio Kill Permet Rovarirtó - 500 ml
  • BIOTOLL ROVARÍRTÓ PERMET 0,5L UNIVERZÁLIS - Gyomirtó,
  • Nav gov hu eszja eszja

Országos szállítás Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére. Áruházi átvétel Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését. E-számla Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen. Törzsvásárló Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit! Fogyasztóbarát Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól! Szakemberkereső Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a segítségével © Praktiker Áruházak 1998-2020.

BIOTOLL ROVARÍRTÓ PERMET 0, 5L UNIVERZÁLIS - Gyomirtó, Oldal tetejére Univerzális rovarírtó permet. Lakásban és zárt termesztő berendezésben, dísz-, gyógy- és fűszernövények permetezésére alkalmas. A permetezés hatására a levelek felületén kialakuló filmréteg védi a leveleket a fizikai és biológiai behatásoktól. A készítmény a különböző... Bővebben Átmenetileg nem utánrendelhető termék. Csak a készlet erejéig. A készletek áruházanként eltérőek lehetnek. Csomagtartalom: 0, 5 l Egységár: 3. 598, 00 Ft / l Cikkszám: 301889 Márka: Márka nélkül Ide kattintva megtekintheti a fix24 szakember ajánlásait: Kertész Termékleírás Vélemények Kiszállítás Készletinformáció Jótállás, szavatosság Univerzális rovarírtó permet. A készítmény a különböző szennyeződések, károsító maradványok eltávolítására, valamint az élő károsítók (pl. levéltetvek) fizikai távoltartására és eltávolítására használható. Egy tenyészidőszakban általában 3-6 alkalommal javasolt kipermetezni. A kezeléseket a kártevők megjelenésekor kell elkezdeni, és a fertőzés erősségétől függően akár 5-7 naponként ismételni.

Adagolás: A permet a felületeken nyomot nem hagy és azzal érintkezve a rovarok 8-10 héten keresztül folyamatosan elpusztulnak. Amennyiben továbbra is rovarok előfordulását észleljük, úgy a kezelést ismételjük meg. Figyelem! Fagyveszélyes termék! Tárolás +10°C és +40°C között!