Jóban rosszban 2019 02 27

A térdízületi porc (meniscus) szakadása ritkább jelenség és többnyire akkor történik, amikor a térd elcsavarodik mozgás közben. Mivel az idősödéssel egyre gyengül a porc, ez akár a hétközna...

  1. Allianz casco felmondása nyomtatvány
  2. Nyomtatvány
  3. NAV - Egységes nyomtatvány az adó-, illetve vám túlfizetések kérelemre történő kiutalására, átvezetésére

Figyelt kérdés Sziasztok! Van egy kisebb összeg SZJA túlfizetésem, amit szeretnék visszaigényelni. Letöltöttem 1717 -es nyomtatványt, amit ír a tájékoztató, de nem boldogulok vele. A többi lent.. 1/10 A kérdező kommentje: Gondolom itt nekem a jóváírandó oszlop kell, de nem engedi megadni az adónem kódját, nem jelenik meg semmilyen szám, ha elkezdem gépelni, csak akkor ha terhelendőt is kitöltöm, de akkor meg sír hogy a két adónem nem egyezhet, ebbe semmi logikát nem látok. Továbbá mit jelent a teljesítési dátum. Valamint mi a határozatszám? Az az iktató szám amit a levélben küldtek? 2/10 anonim válasza: Terhelendőt töltöd csak, dátumot nem. 2017. okt. 6. 17:52 Hasznos számodra ez a válasz? 3/10 anonim válasza: 88% Terhelendőt töltöd azzal az összeggel, amit vissza szeretnél kapni. SZJA adóneme: 103. Jóváírandód nincs, csak akkor, ha az SZJA-ról egy másik adónemre akarod átvezettetni az összeget. De Te nem átvezettetni akarod, hanem vagy bankszámlára, vagy lakcímre visszakérni. 7. 05:14 Hasznos számodra ez a válasz?

Allianz casco felmondása nyomtatvány

  • Magyar földgázkereskedő zrt radio
  • T1011 nyomtatvány
  • I 94 nyomtatvány letöltése
  • Parketta csiszolás lakkozás budapest
  • Ráksi eladó ház építés

Nyomtatvány

4/10 A kérdező kommentje: Rendben köszi. Tehát akkor a dátum és határozat szám maradhat üresen? Mert az ellenőrzés így is elfogadja. 5/10 A kérdező kommentje: A sugó ezt írja: "Abban az esetben, ha a nyomtatvány terhelendő oldalán 902-es, 910-es, 956-os adónem kód szerepel, akkor a teljesítési dátum és a határozatszám kitöltése kötelező. Ha a nyomtatványon 914-es adónem szerepel és rendelkezik a túlfizetéshez kapcsolódó határozattal, kérjük a határozatszám feltüntetését. " Én ezt úgy értelmezem, hogy nem kell. 6/10 anonim válasza: Üresen kell hagynod. Elég sojat küldök be. 08:35 Hasznos számodra ez a válasz? 7/10 A kérdező kommentje: Rendben köszi. Megy a plusz. 8/10 anonim válasza: Üresen hagyod, Te a 103-as adónemmel (SZJA) foglalkozol most. A 9-esekkel kezdődőek többnyire vámos adónemek, most nem vonatkoznak Rád. 9. 04:49 Hasznos számodra ez a válasz? 9/10 anonim válasza: Kb hány nap mire kiutalják? Majdnem 2 hete küldtem be ügyfélkapun és még semmi. 2019. febr. 22. 16:51 Hasznos számodra ez a válasz?

NAV - Egységes nyomtatvány az adó-, illetve vám túlfizetések kérelemre történő kiutalására, átvezetésére

Figyelt kérdés Ma kaptam egy levelet a NAV -tól, aminek az a lényege, hogy egy hónappal többet fizettem ki mint kellett volna. Azt írja visszaigényelhetem az összeget 1617 -es számú nyomtatvány beadásával, de én nem szeretném, ha nem muszáj. Megtehetem, hogy a következő hónapot kihagyom és nem fizetem be? 1/2 anonim válasza: 2016. okt. 15. 16:22 Hasznos számodra ez a válasz? 2/2 anonim válasza: Ha folyamatos a járulék előírásod, akkor igen, megteheted, hogy a következő hónapban nem fizetsz, hiszen jelenleg túlfizetésed van. Ha nem íródna elő több járulék, akkor azt is megteheted, hogy túlfizetésként otthagyod azon az adónemen, de arra figyelj, hogy 5 év után már nem igényelheted vissza, mert ez a lehetőséged addigra elévül. 2016. 16. 08:47 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2020, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.

10/10 anonim válasza: Ha elolvastad volna a kitöltési útmutatót tudnád hogy 30 nap, szóval türelem. 19:57 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések:

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egységes folyószámlán tartja nyilván az adó- és a vámszakmai tevékenységhez kapcsolódóan az adózók adatait. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ennek eredményeként 2016. január 1-jétől a NAV által kezelt bármely számlán – ideértve a korábbi vámhatósági számlákat is – fennálló túlfizetés (adó, illetve vám) kiutalása vagy átvezetése kizárólag a NAV által rendszeresített 1717 -es számú bizonylat benyújtásával kérhető. A 1717 -es számú bizonylat letölthető a NAV honlapjáról (); benyújtása, leadása papíros forma esetén történhet postai úton vagy személyesen ügyfélszolgálatainkon, elektronikusan ügyfélkapun keresztül.