Jóban rosszban 2019 02 27

A térdízületi porc (meniscus) szakadása ritkább jelenség és többnyire akkor történik, amikor a térd elcsavarodik mozgás közben. Mivel az idősödéssel egyre gyengül a porc, ez akár a hétközna...

 1. Melyik a jobb xbox one s vagy ps4 pro.01net
 2. Melyik a jobb xbox one s vagy ps4 pro one
 3. Melyik a jobb xbox one s vagy ps4 pro usb
 4. Konzolháború – PS4 Pro vs Xbox One S | eMAG Blog

2018. február 4. | Melyik játék konzolt miért jó, melyik a jobb és vajon miért nevető harmadik a Nintendo Switch? Mint már előttem oly sokan megtették, most én is megpróbálom kideríteni az évtized játék titkát. Annyira komoly ez a téma, hogy még a South Park is foglalkozott vele több részen keresztül. Milliók vitatkoznak a mai napig és vérre menő kommentháborúkat okoz, bárhol ahol csak felvetődik a téma. Most megpróbálok utána járni e sötét rejtélynek. Jó magam soha nem játszottam konzolokon, kivéve megboldogult gyermekkoromban, amikor is a Super Nintendómmal millió és egy órát töltöttem kettesben, vagy éppen hármasban valaki mással karöltve. Így még a kommentelők általi nyilvános megkövezésem előtt el kell mondjam, a következő készülékek egyikével sem rendelkezem. Évek óta harc van a piacon a vezető szerepért és a két legnagyobb gyártó a mai napig egymásra licitálva tolja ki szinte évenként az újításokat a konzolpiacon. Azonban egy régi név is fel fel bukkan és elhappol egy jó adaggal a vásárlók köréből.

Melyik a jobb xbox one s vagy ps4 pro.01net

Félidejéhez érkezett (közelít? ) a "NextGen" konzolok csatája. A modellfrissítések általában a konzolok életciklusának felénél szoktak érkezni. Ennek több oka is van: a vásárlói igények fenntartása mellett természetesen az aktualizálás is, hiszen 6-8 év alatt rengeteget fejlődik a hardver technológia, ennyi idő alatt többször is elavulnak a gépek meghatározó komponensei. A Microsoft és a Sony szinte egyszerre jelentették be aktuális csúcsgépeik modernizált változatát. A Sony Playstation 4 Pro (vagy Slim), míg a Microsoft Xbox One S néven dobta piacra a ráncfelvarráson átesett gépeiket. Mindkét gép kinézete változott, de az Xbox talán jobban. A fekete helyett most fehér színű lett az alapgép, sokkal vékonyabb és kisebb, valamint a kontrollert is átfaragták kicsit. A PS4 Pro esetében 2-ről 3 "szeletkére" tagolták a gép dobozát, illetve a kontrolleren a touchpad-del variáltak, de ránézésre nincs nagy különbség. A gépek lelke: GPU és CPU Mindkét gép egész jelentős teljesítménybeli pluszt szedett magára, hogy tartani tudja a tempót a moduláris(abb) PC-kkel.

A kérdés persze leginkább az, hogy jó-jó, de mennyire is lesz erős ez a gép? Nos ha lehet hinni az információknak, akkor nagyon. Processzorteljesítményről egyelőre nem nagyon beszélhetünk, mert nem ismeretes, hogy mi muzsikál majd a Scorpioban, de az már most tudható, hogy a grafikus teljesítmény 6 TFLOP lesz (szemben a PS4 Pro 4. 2-jével, ami nagyjából olyan különbséget jelent, mint ami a GTX 970 és a GTX 1070 között van), ami mellé 320 GB/s memória- sávszélesség párosul – viszonyításként mondom, hogy nagyjából ezt tudja a GeForce GTX 1080 is. (a PS4 Pro pedig 218GB/s-re képes). A Microsoft célja teljesen egyértelmű: egy bivalyerős konzolt készülnek a piacra dobni, ami tarolni fog, és a benne rejlő erő már gond nélkül elég lesz a 4K játékra, mindenféle kompromisszum nélkül. (no és persze a VR élményen is sokat dob). Hogy ennek a tervnek van-e és ha igen, akkor mi lehet a buktatója, arra nehéz válaszolni. Az egyik talán az ár, bár nem gondolnánk, hogy a Scorpiot túláraznák – a másik inkább lehet probléma, ez pedig a megjelenés.

Melyik a jobb xbox one s vagy ps4 pro one

Hardverben tehát nem erős, de remek szórakozást nyújthat a családnak és baráti összejöveteleken is népszerű lehet, később igazi partijátékká nőheti ki magát. Összegezve tehát, a két óriás, a PlayStation és az Xbox egymásra licitálva fejleszti a durvábbnál, durvább felszereltséggel bíró konzolokat és a jobbnál, jobb exkluzív tartalmakkal próbálják elcsábítani a vevőket. Mellettük pedig szépen lassan kibontakozik egy régi név, ami talán új értelmet nyerhet a Switch-el. A döntés rajtatok áll. Te melyik oldalt választod?

Mind ezek mellett pedig ott a harmadik versenyzőnk is, aki nem más, mint a régi visszatérő a Nintendo által készített Switch, vagy más néven NX. Ez a konzol nem kíván versenyezni a két óriással, de mégis megteszi. Nem csilli-villi grafikával és grandiózus sztorival rendelkező AAA játékok érkeznek a masináikra, a japán cég sokkal inkább a közösségi és családi szórakozásra helyezi a hangsúlyt (bár hatalmas, nyílt világú RPG-ből azért nincs hiány). A Switch is ezt a trendet követi: teljesítményben jobb, mint az őt megelőző Wii U, viszont elmarad a PS4-től vagy az Xbox One-tól. Ez egy igazi all in one platform, a hordozható kézi konzol, de dokkolva tévén is használhatjuk, az oldalán lévő két kontroller pedig külön-külön is használható. És pont ezek miatt vált a világ egyes pontjain a ringben, mint hívatlan harmadik fél a PlayStation és az Xbox mellett. A Nintendo már évek óta amolyan különcként a saját közönségének készíti játékait, nem törődik a nagy, multiplatform AAA címekkel, az ő alkotásaik pedig nem igényelnek erőművet.

Melyik a jobb xbox one s vagy ps4 pro usb

Processzor Hirdetés Mindkét konzol nyolcmagos központi vezérlő egységet kap, bár a PS4 Pro 2, 13 gigahertzes órajelénél az Xbox One X egy macskabajusznyival többet villant a maga 2, 3 gigahertzével. Ez számokban jelenthet némi előnyt, de az igazán komoly különbséget máshol lehet lemérni, ez pedig a... Grafika A PS4 Pro egy 4, 12 TFLOPS számítási teljesítményű, 218 GB/s adatátviteli képességgel rendelkezőgrafikus vezérlőt kapott, míg az Xbox One X-nél az adatátvitel sebessége 326 GB/s, ami összesen 6 TFLOPS teljesítményt jelent. Ha már csak ez utóbbi adatot nézzük (ami nagyjából annak felel meg, "hány lóerős a motor", tehát hány milliószor millió lebegőpontos számítást végez másodpercenként az egység), a Microsoft konzolja erősen belehúzott. RAM terén az új Xbox 12 gigabájtnyi GDDR5-tel gazdálkodik, míg a Sony konzoljába 8 gigabájt jutott. Bár a PS4 Pro-ban a 8 gigán felül plusz egy gigányi "kiegészítő" memóriája is van a háttérben végzett feladatokhoz, azért a 8+1 még mindig kisebb, mint a 12.

Konzolháború – PS4 Pro vs Xbox One S | eMAG Blog

A PS4 Pro tavaly november óta van piacon, és hivatalos adatunk azóta sincs arról, mennyit adott el belőle a Sony. Az Xbox One X november 7-én érkezik, tehát egy évvel a PS4 Pro után, ami annyiban ronthat az esélyein, hogy aki erős, 4K konzolt akart, egy éve volt beszerezni a konkurencia modelljét. Hogy ezek után megéri-e a 100 dolláros különbség? Most úgy tűnik, sokaknak meg fogja érni, elvégre 27-28 ezer forintról beszélünk. Eleve ott lesz az egy évvel frissebb konzol ténye, aztán az erősebb grafika, a régebbi játékok jobb skálázhatósága, e tényezők mindegyike sokat nyom a latban. Aztán persze lehet, hogy a Sony valami extrémet lép erre: mondjuk október végén még lejjebb srófolja a PS4 Pro árát, vagy bejelent egy még újabb konzolt. Popcorn bekészítve, a fotel kényelmes, kivárjuk az eredményt (ja, és mondtam már, hogy én még mindig megrögzött PC-s játékos vagyok? ). :) Jöhetnek a kommentek: ki szavaz arra, hogy drágábban is megéri várni az új Xboxra? Ki szerint felesleges és túlárazott a Microsoft konzolja, és ezért marad a legutóbbi PlayStationnél?

 1. Note 10 teszt list
 2. Műkörmös asztal arsep.org
 3. Programok október 7
 4. Melyik a jobb xbox one s vagy ps4 pro.com
 5. Nagyon gyors herpesz eltüntetés
 6. Melyik a jobb xbox one s vagy ps4 pro.fr
 7. Melyik a jobb xbox one s vagy ps4 pro magyarul
 8. Ég és föld a különbség az Xbox One X és a PS4 Pro között
 9. Xbox One X vs. PS Pro: megéri a 100 dollár különbség? - PC World
 10. PS4 Pro, Xbox One Scorpio, Xbox One S? Melyiket válasszam? • Hessteg

Üdvözöllek! Szeretnél konzolt választani, de fogalmad sincs, hogy melyik platform lenne számodra az ideális? A Konzolválasztó varázsló segítségével most egyszerűen megtudhatod, hogy mely Xbox vagy Playstation gépcsomag illik hozzád. Kérlek, válaszolj erre a néhány kérdésre és már meg is mutatom, hogy mit ajánlok számodra. Melyik fontosabb számodra? Az, hogy mindig a legújabb játékokat játszd, vagy az, hogy az elmúlt évek videojátékait tudd végigjátszani úgy, hogy a pénztárcád sem bánja? A legújabb játékokkal akarok játszani. (A régieket végigjátszottam. ) Az újgenerációs konzolokat ajánljuk neked. A Playstation 4 és Xbox One között teljesítményben nagy különbség nincs, viszont nézd meg, hogy melyik konzolhoz tartozó exkluzív játékok tetszenek jobban. Az exkluzív játékok csak az egyik platformra jelennek meg többségében. Fontos szempont az is, hogy ha sokat szeretnél multiplayer játékokat játszani a barátokkal, akkor nekik milyen konzoljuk van, hiszen csak akkor tudtok az online többjátékos móddal játszani, ha egyforma konzollal rendelkeztek.

A teljesítményről is essék szó, bár hogy őszinte legyek, tulajdonképpen szót sem érdemelne. Nevezzük finomhangolásnak a történeteket: a processzor maradt a jól ismert 1. 75 GHz-es, 8magos AMD Jaguar, ahogy a 8GB DDR3 sem bővült, ellenben a grafikus processzor teljesítménye 1. 31 TFLOP-ról 1. 4-re emelkedett. Különösebben nem igényel magyarázatot, hogy ezektől a változtatásoktól miért nem érdemes 4K játékélményt és felturbózott grafikát várni, ezt mondjuk jelzi az Xbox One S ára is. Azonban két pozitív hozadéka így is van az új konzolváltozatnak. Az egyik a 4K-ra történő felskálázás (meglepően jól kivitelezi a masina), a másik pedig a HDR. PS4 Pro A Playstation "ráncfelvarrása" már jóval érdekesebbre sikerült. A macskaköröm nem véletlen: ezúttal jóval többről van szó, mint pár apró tweak, nem véletlen emlegették sokáig PS 4. 5-nek, azonban azt még most gyorsan le kell szögeznünk, hogy ez nem a PS5, senki nem is tekint rá eképp a Sony-nál, mi se tegyük. A változások azonban markánsak, noha persze ugyanazokat a játékokat képes futtatni, mint a hagyományos PS4.

 1. Tenger istene római mitológia teljes film magyarul
 2. 8 hetes kutya táplálása video
 3. Magyar érdemrend lovagkeresztje pénzjutalom
 4. Otp adósságrendező személyi hitel